Ta en offisiell titt på New Balance 990V2 “Black Blue”

New Balance 99X-serien er unektelig etikettens valg av fottøy for massene i dag-med New Balance 990V3 som for øyeblikket er i søkelyset for sin co- Merket antrekk. Forsynneren, 990V2, har imidlertid fortsatt en lang vei å gå i kjøp for å ta sentrum. Dermed serverer Boston-baserte fottøyetiketten silhuetten med en to-tonet makeover som vil gi rotasjonen din et stiløkning.

En ting som gjenstår i hele New Balance 990 -samlingen er premiumpanelene som hovedsakelig er sammensatt av nett og semsket skinn. Den nye balansen 990V2 “Black Blue” tilfører imidlertid noen mindre vri på basen.

Bilde ved hjelp av sneakerpolitikk
Int’l frakt

Se mer

En dyp-svart farge belegg dette parets kvart regioner, mens en kontrasterende blå nyanse belegger semsket komponentene og de nå-ripstop nylonunderlagene som opprinnelig var pustende nettverktøy. Merkevaredetaljer i hvitt på tungen, sider og hæler legger i tillegg en fargepop til ensemblet, for ikke å glemme utseendet til grått på mellomsålenheten også!

Hvis du søker å kopiere det første paret av New Balance -trenere, er New Balance 990V2 “Black Blue” en topp anbefaling fra oss. Forsikre deg om at du holder den innelåst i ideelt her hos den eneste leverandøren for å holde deg kjent med alle de nåværende nye balansedråpene. I relaterte nyheter ankommer de forvillede rottene x New Balance 991 -samarbeidet til to farger!

Bilde ved hjelp av sneakerpolitikk
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av sneakerpolitikk
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.