Air Jordan 4 “Red Metallic” fikk nettopp en stor gjenoppretting!

Hvis du ikke taklet politibetjent Air Jordan 4 “Red Metallic” tilbake i juni, så er du heldig, da den ekstremt ettertraktede AJ4 bare fikk en ganske stor gjenoppbygging på avkom! En del av den sinnsykt hypede “Metallic Pack”, du må stoppe det du gjør i tillegg til å ta et par ideal nå før det er så godt!

Med en rent skinn så vel som nettkonstruksjon, er den “røde metalliske” gjennomvåt i en “trippel hvit” fargepalett, så vel som er aksentert med dristige røde aksenter i hele. Disse popene av farger hyller den originale Air Jordan 1 “Metallic Pack”.

Int’l frakt

Kjøp nå

Når du beveger deg ned under, vil du oppdage en sinnsykt behagelig Nike Air mellomsåle, i tillegg til å avrunde det hele er en stor gummihælfane som gir skoen den tradisjonelle Air Jordan 4 -estetikken som vi alle forstår så vel som kjærlighet.

Hva er det ikke å like med Nike Air Jordan 4 “Red Metallic”? Denne ombyggingen nå tilbys nå på avkom, og må absolutt ikke gå glipp av! La oss forstå om du klarte å ta et par, så vel som i Associated News, Air Jordan 4 “Sashiko” har blitt avduket!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published.