Kan en ny så vel som forbedret off-white X Air Max 90 introdusere neste år?!

Det var bare flere uker tilbake at Virgil Abloh antydet at en slutt kommer for det off-white x nike-samarbeidet. Imidlertid når du trodde det snart kan være ferdig, lekker bilder for en helt ny off-white x air max 90.

Det er vanskelig å avvise påvirkningen fra “The Ten”, en samling av ikke mindre enn 30 stiler som har kommet til å representere høydepunktet til moderne gatesnøy. Fra den ekstremt aller første off-white X Jordan til årets presto samt Vapormax gjenutgivelser, har sorten sett uovertruffen hype.

Heldigvis er det ikke snarere over ennå, da den off-white X Air Max 90 snart introduserer i ‘svart’, ‘Desert Ore’ så vel som ‘University Red’. I tillegg til enda mye mer interessante nyheter hvis du er tilhenger av denne treningsinstruktøren som en 3.0 -design snart kan følge.

Det er riktig, ifølge lekkasjekonto @earlycop er Off-White X Air Max 90 3.0 satt til å treffe hyller i 2019. Riktignok har denne informasjonen ikke blitt bekreftet av Nike eller Virgil Abloh. Hvis det skulle skje, er det ingen spørsmål om fans av “The Ten”; ville bli gasset etter muligheten for politibetjent en ny så vel som forbedret modell.

Som du ser fra disse aller første bildene, ser stilen praktisk talt lik ut som den nylige Off-White X Air Force 1-kolleksjonen, kan den være mye mer spenstig enn den originale 2016-utgivelsen!

Følg med for mye mer informasjon samt oppdateringer på Off-White X Nike-samlingen når den kommer gjennom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.