Childish Gambino x Adidas avdekker ‘Donald Glover Presents’ sneakersamling

Dette er det sjef. Etter tonn lekkasjer så vel som måneder med ventetid, har Childish Gambino så vel som Adidas offisielt pakket ut ‘Donald Glover Presents’ sneaker -kolleksjonen, så vel som det er hva vi ønsket, så vel som en helt god del mer! Omarbeiding av tre ikoniske tre striper silhuetter, her er hva du trenger å vite!

Bestående av Continental 80, Nizza og Lacombe, er hver sko malt i en ren off-white fargetone med forhåndsdistrikt som skisserer gjennom. The Continental 80 kan skilte med en Cream Leather Lacestay, mens Nizza så vel som Lacombe kan skryte av Navy så vel som miljøvennlige snøringer. Alle de tre silhuettene er laget av et slitesterkt lerretsmateriale, perfekt for slitasje hele dagen, så vel som de dukker opp i en innvendig boks som åpnes med en tårestripe med tre sett med tilpassede skolisser som er designet for å frynse med slitasje.

Sett for å være den aller første av mange dråper, vil den barnslige Gambino X Adidas ‘Donald Glover Presents’ -samling treffe Adidas samt velge aksjer 26. april. Hva tror du på dette partnerskapet? Har det overgått forventningene dine, eller er du litt skuffet? La oss forstå mens par du tar tak i, og mens du er her, kan du se på hele Adidas Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.