Offisielle bilder av Yeezy 700 ‘Teal Blue’ lekkasje

Bilde via KickWhoshow
Selv om vi ikke vet mye om det, er Yeezy 700 ‘Teal Blue’ en av de mest hyped Kanye West -joggeskoene i 2019. En blanding mellom ‘treghet’ og ‘Wave Runner’, lekket adidas ved et uhell offisielle bilder av Den etterlengtede sneakeren i går, og det er noen få store designendringer som absolutt er verdt å snakke om.

Mens den generelle fargepaletten er beholdt, har noen få nyanser blitt byttet rundt for en mer balansert design. Den dypere blues ved tåboksen har blitt dyppet i en mørkegrå, mens den grå delen rundt kvartpanelet har blitt malt i en lettere tone med en mørkegrå, mens den grå delen rundt kvartpanelet har blitt malt i en lettere tone med en mørkegrå, mens den dypere blues på tåboksen har blitt dyppet i en mørk grå, mens den grå delen rundt kvartpanelet har blitt malt i en lettere tone. . For å legge til dette har det off-white nettet som overtar hele skoen blitt betydelig mørklagt, noe som gjør det mer egnet for høstmånedene.

Bilde via Adidas
En annen designendring som absolutt er verdt å nevne er yttersålen. Før den ble malt i den klassiske gumgummifargen, men nå tar den en kremtone som ligner en slående likhet med tidligere Yeezy 700 -utgivelser. De slående oransje snørene er også erstattet med et mørkebrunt par, og selv om dette kan være kontroversielt for noen, må vi innrømme at vi har elsket det nye utseendet.

Yeezy 700 ‘Teal Blue’, som skal slippe en gang i oktober, vil markere den ellevte 700 for å falle i 2019 alene. Forventet å være ganske begrenset, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mer utgivelsesinfo når den utvikler seg! Hva synes du om omdesignen? Gi oss beskjed om hva du tenker på!

Bilde via KickWhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published.