Eric Emanuel X Adidas gjenforenes for en blomsterfokusert vårsummer 2019-kolleksjon

New York-baserte designer Eric Emanuel har gått sammen med Adidas når igjen, denne gangen for en blomsterfokusert vårsummer 2019-kolleksjon. Påvirket av en nylig tur til City of Love, her er hva du krever å forstå om den ti-delts kolleksjonen!

Omarbeidelsen av den anerkjente rivaliseringen Hi OG så vel som Restomod, får førstnevnte den fulle blomsterbehandlingen med en førsteklasses læroverdel som hyller ned falmet hotellets bakgrunnsbilde. Sistnevnte, derimot, dukker opp i en mye mer bagatellmessig “lin” fargetone, med kontrasterende miljøvennlige aksenter med snørene, så vel som en rosenrødt trykk som gracing tungen så vel som hælen. Begge designene fungerer gummi mellomsoller, noe som gjør dem ideelle for både gaten og retten.

Hettegenser, gensere, samt trackpants dukker opp som en del av samlingen, alt malt i en hvit, krem, så vel som rosa kombinasjon som vil vende hoder denne sesongen. Hvis du planlegger å politisere, vil Eric Emanuel X Adidas Spring Summertime 2019 -kolleksjonen avta 25. april på Emanuel’s Webstore. Det vil da få en mye større utgivelse på Adidas i tillegg til å velge aksjer 27. april! La oss forstå om du tar tak i hva som helst, og mens du er her, kan du ta en titt på hele Adidas Sneaker -serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.