Her er hver eneste Nike -dunk som synker denne uken

14. januar kommer til å bli en dag å huske. I samsvar med den skandaløse dunk -hypen i 2020 begynner Nike 2021 med et smell med ikke en, ikke to, ikke engang tre, men fire store Nike Dunk -utgivelser. Hvis du ikke taklet å trygt noen form for i fjor, vil du ønske å sjekke ut, da disse rene kuttede fargene ikke må gå glipp av noen form for midler!

Inkludert både Dunk Low så vel som Dunk High -versjoner, her er hvert eneste par som skal avta denne uken! La oss forstå hvilken farge du føler deg mest, samt sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere!

Bilde ved hjelp av Nikenike Dunk Low “Coast”

Int’l frakt

Se mer

Nike Dunk Low “Coast” har en slående likhet med den elskede “UNC” Colourway, og er en hyllest til universitetets farger. Arbeidet med en ren hvitt “seil” skinnbase, sterke blå paneler gjør metoden sin over skoen, totalt med gullbroderi på tungen så vel som hæl for en vinnende estetikk. Denne nydelige kontrasten kan også oppdages på innersålen.

Utgivelse: 14. januar

Bilde ved hjelp av Nikenike Dunk Low “UNLV RED”

Int’l frakt

Se mer

Kanskje en av de mest etterlengtede parene i samlingen, Nike Dunk Low “UNLV Red” er en rød varm utgivelse som garantert vil sette rotasjonen din i brann. En lavkuttet versjon av den originale “UNLV” fra 1985s “Be Tro to Your School” -pakken som var et nikk til University of Nevada Las Vegas Runnin ‘Rebels Basketball Team, “University Red” Upper er balanse med grå paneler , noe som resulterer i et spesielt utseende som garantert vil vri hoder.

Utgivelse: 14. januar

Bilde ved hjelp av Nikenike Dunk High “Football Grey”

Int’l frakt

Se mer

Muligens den mest vårklare av gjengen, Nike Dunk High “Football Grey” aller første lekket midt i fjoråret, så vel som du bare forstår at det kommer til å bli en must-cop. Skarp hvitt skinn er i kontrast til myke syrinpaneler for en pastellkombinasjon som kanskje ikke er for alle, men det er ingen spørsmål om at noen sneakerheads kommer til høst for disse ved aller første blikk.

Utgivelse: 14. januar

Bilde ved hjelp av Nikenike Dunk High “Vast Grey”

Int’l frakt

Se mer

Hvis det ikke var noe for deg, vil Nike Dunk High “enormt grå” absolutt være. Hendene nedover den mest fleksible av kvartetten, er denne kommende nedgangen malt i en ultra ren grå så vel som hvit fargeplan som faktisk vil fungere med alle typer i form du kaster på den. Selv om det er så subtilt, stikker den utmerkede grå ut fra resten av det hvite lerretet, og kommer sammen for en sterk, men likevel nydelig stil som er vanskelig å gjenskape.

Utgivelse: 14. januar

Hvilken Nike Dunk Colourway føler du mest? Alt i gang med å introdusere 14. januar, sørg for at du overholder oss på Twitter på @thesolesupplier hvis du vil ha et par i samlingen din denne uken! Mens du er her, kan du også bli udefinert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.