Virgil Abloh erter den off-white x Nike Vapor Street Flyknit “Track & Field”

Virgil Abloh er bokstavelig talt den travleste mannen på mote best nå. Enten det er å kaste ut samlinger for rullebanen eller slippe hypede joggesko, stopper mannen bare ikke. Nå har Abloh tatt til Twitter for å erte en helt ny Off-White X Nike-sko for våren/sommeren 2019, og den er så fargerik som den blir.

Sneakeren bygger på Vapor Street Flyknit, og har en utrolig iøynefallende øvre. Malt i blues, pink og gule, metalløyer er innebygd i skoen, mens en serie neongrønne snøringer for å vikle rundt den slanke silhuetten.

En lys gul swoosh står i kontrast til en mindre metallisk sølvstykke, mens den normalt trimme sålen til skoen er blitt styrket av grippy racer pigger, og tjent det navnet “Track & Field”. Fet off-white merkevarebygging vises da på den mediale siden av sneakeren, og binder seg inn med temaet for rullebanepresentasjonen.

Stort sett er ingenting annet kjent om den off-white x Nike Vapor Street Flyknit “-ban & Field”;, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg! I relaterte nyheter, sjekk ut vår fulle liste over tombolaer for den off-white x Nike Blazer ‘Spooky Pack’!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut de siste på slutten. Klær!

Leave a Reply

Your email address will not be published.