Patta X Nike Air Max 1 “Monarch” synker denne uken!

Kunne Patta X Nike Air Max 1 “Monarch” være en av de hotteste sneakerutgivelsene i hele året? Vi tror absolutt det. Laget i samarbeid med det nederlandske merket, slipper det denne uken sammen med en filmserie med tittelen The Wave.

På avstand ser denne Air Max 1 ut som en OG -farge fra dagen. Med en to-tone palett som gir oss store retro vibber, er det først når du ser nærmere på at du vil merke den bølgete oransje semsket skinnmudguard som vikler seg rundt skinnet og nettbasen. Resten av skoen blir liggende i en skarp helt hvit tone for en ultra skarp estetikk som vil fungere med alle passform du kaster på den denne sesongen. En komplementær Nike swoosh skyter over sideveggene, med en enda liten som pryder toebox.

De er brutt i fire filmer og utforsker temaene frihet, kreativitet og sannhet i Patta -samfunnet. Å nikke til noen av områdene som merket har trukket innflytelse fra gjennom årene, inkludert mote, musikk, sport og personlig stil.

“Siden jeg begynte å lage filmer og fotografering, har arbeidet mitt alltid handlet om å finne måter å vise kjærlighet til mennesker som ser ut som meg.” Diskuterer Mahaneela som regisserer filmene. “Patta et flott eksempel på hvordan kreativitet kan manifestere seg i autentiske forhold og gi tilbake til menneskene og stedene vi er fra. For mange unge svarte og brune filmskapere har Steve McQueen og hans arv vært noe av en nordstjerne for oss. Å være I stand til å samarbeide med ham om dette prosjektet, som for meg er et kjærlighetsbrev til mine medkreative farger, har vært uforglemmelig. ”

Patta X Nike Air Max 1 “Monarch” markerer deres femte ta på seg den anerkjente AM1 og kommer til å slippe på Nike SNKRS 8. oktober med en større utgivelse som kommer 15. oktober. La oss få vite hva du synes om samarbeidets inspirasjon, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Travis Scott X Nike Air Max 1!

Bilde gjennom pablo di prima
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.